MEV Norge

MEV Cargo - Anmeldelse - Bil Å Sånt

Tekst/Foto Audun Munthe

Bil og sånt MEV Cargo

Med MEV CITY CARGO eller PICK UP vekker du garantert oppmerksomhet om du er en bedrift og bruker bilen mye i trafikkbildet! Vi tok en rask tur rundt på Stord og fikk rimelig mange smil og tommel opp!

EL nyttekjøretøy i byen

Sunnhordland Bil er forhandler av MEV City
123, elektriske biler og motorsykler. MEV
CITY 123 har fått navnet sitt da det finnes tre forskjellige varianter av de elektriske kjøretøyene. Mopedbilen CITY 1 har en toppfart på 45 km/t

og kommer med et GEL batteri. CITY 2 er en lett motorsykkel bil med toppfart på 80 km/t, som også kommer med et GEL batteri. CITY 3 har mye de samme egenskapene som CITY 2, men førstnevnte har et Lithium batteri som gir den en lengre rekkevidde. Vi tok turen til Sunnhordland Bil AS og testet en MEV Cargo.

Miljøvennlige

MEV kjøretøyene fra Sunnhordland Bil kan kjøres fra 16 år og lett mc biler kan kjøres med klasse B sertifikat. Alle deres moped og lett mc biler kjører gratis i bomringene i Norge. I henhold til EU regulativet, så skal moped og lett mc biler også være gratis på ferge og gratis å parkere. Dette er ikke implementert i Norge enda, men samferdsels departementet blir nødt til å følge EU sine regulativ, så de tror at dette vil bli implementert snart.

MEV CITY CARGO & PICK UP

Tenk deg bare besparelsen private og bedrifter kan ha ved å kjøre gratis i bomringene i Norge. I tillegg kommer gratis parkering og ferge på sikt. MEV Norge sine lett mc biler finnes i ulike utgaver. Deres små varebiler med boks eller lasteplan passer perfekt til håndverkere og andre som skal frakte ting ut og inn i byer med mange bomringer. I tillegg så er det ingen mva på deres mopeder og lett mc biler.

MEV CITY CARGO er veldig enkel å kjøre i by og smale gater. Med denne kommer du til der en ikke skulle tro det var mulig å komme frem.

MEV CITY CARGO & PICK UP er kjøretøyet for deg som trenger lasteplass og samtidig kunne transportere på en bærekraftig måte.

MEV Cargo ryggekamera
Følg oss

Konkurranse

Vinn verdikupong på kr 50.000,-

Vinn verdikupong på kr 50.000,-